CommerceHub kondigt vijfjarige overeenkomst aan met Office Depot Europe om exclusieve drop-ship platformservices uit te breiden

Hertford, VK – 14 oktober 2020 – Office Depot Europe, een toonaangevende retailer van werkplekoplossingen, heeft zijn relatie met CommerceHub, een toonaangevend e-commerceplatform van meer dan 12.000 retailers, merken en leveranciers, uitgebreid met een vijfjarige overeenkomst om het aanbod van hun supply chain verder te verbeteren in hun Europese activiteiten en de groei van hun e-commerce te stimuleren.

“Met CommerceHub hebben we de flexibiliteit gekregen om ons snel aan de marktomstandigheden aan te passen en ons productassortiment uit te breiden om beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen”, aldus Raffael Reinhold, CEO van Office Depot Europe. “We hebben onze afhandelings- en leveringsmogelijkheden drastisch verbeterd en onze online inkomsten zien toenemen, terwijl we tegelijkertijd een geweldige klantervaring bleven bieden. We beschouwen ons werk met CommerceHub als kritische factor voor succes terwijl we onze aanwezigheid op het gebied van e-commerce blijven uitbreiden. ”

“Sinds we met Office Depot Europe zijn gaan samenwerken, hebben we hen geholpen hun drop-ship-netwerk strategisch uit te breiden om een meer gedistribueerd productassortiment aan te bieden en een efficiëntere toeleveringsketen te creëren in het VK en Europa”, aldus Philip Hall, Managing Director van European Operations, CommerceHub. “We zijn verheugd om ons geweldige werk samen voort te zetten en zullen ons concentreren op het versterken van de partnerschappen met leveranciers van Office Depot Europe en het verbeteren van e-commerceprocessen om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden en hun omzetdoelen te ondersteunen.”

Over Office Depot Europe

Office Depot Europe helpt bij het creëren van geweldige werkplekken voor iedereen, overal als een toonaangevende leverancier van werkplekoplossingen in heel Europa.

Office Depot is actief in meerdere landen en werkt nauw samen met enkele van ‘s werelds grootste merken tot de kleinste start-ups en alles daartussenin.

Office Depot heeft tientallen jaren ervaring en expertise en biedt een geïntegreerd, multi-channel platform van websites, winkels en toegewijde professionals via onze drie belangrijkste kanalen en merken: Office Depot (Contract), Viking (Direct) en Retail.

Office Depot werkt hard zodat onze klanten zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf en hen expertise kunnen bieden op het gebied van werkplaatsbenodigdheden, technologie, schrijven en machines, faciliteiten, meubels en presentatie, papier, etiketten en enveloppen, archivering en oplossingen en algemene kantoorbenodigdheden en post.

Office Depot Europe is een handelsmerk van AURELIUS Group, een pan-Europese investeringsgroep. Bezoek officedepot.eu voor meer informatie.

Over CommerceHub

CommerceHub is een toonaangevend platform voor e-commerce dat vraag, aanbod en levering met elkaar verbindt en detailhandelaren en merken helpt hun omzet te vergroten door productassortimenten uit te breiden, producten te promoten op de kanalen die presteren en snelle, tijdige levering aan klanten mogelijk te maken. Met zijn robuuste platform en bewezen schaalbaarheid helpt CommerceHub meer dan 12.000 retailers, merken en distributeurs om jaarlijks meer dan $ 20 miljard aan bruto handelswaarde te behalen. Bezoek commercehub.com.

Komt u bij ons winkelen?

We zijn dé one-stop-shop voor onze klanten, variërend van essentiële kantoorartikelen tot kantinebenodigdheden en van zakelijke diensten tot de laatste technologische snufjes.